Get creative

The yoga class I attended yesterday had its focus on Svadhisthana Chakra, the second chakra. Meaning that the postures aimed at balancing our flow through the chakra that is based under the navel, in the pelvis area.

Movement

Water

Creativity

And we opened our hips and flowed with the music.

 

Ale Stenar, Skåne, Sweden

Which is precisely what I recently wrote an article about: dance. About opening your heart and your hips and letting the rhythms wash through you as you get creative.

I have devoted these autumn months to embrace creativity. Beside dance (and potion brewing), I write, cook and do yoga. Those of you who know me also know that this is what I love to do and, thus, want to share with the world.

Sign up for Service By Magie’s VIP-letter if you crave warm words in the cold, recipe treats and Magie-cal discounts.

 

Tomorrow (Thursday) is the Harvest full moon, which also encourages us to use our creativity!


So, let’s all dress up in

Orange

And a crown of rowanberries

To accompany us

in the dance

 

Autumn in Sweden

What is your favorite creative thing to do? Share! :)

Pura Vida

 

More on Yoga

Blog
Gudomlig Graviditet: Förlossningsförberedande yoga

I förlossningsförberedande yoga arbetar vi mycket med den andliga aspekten av yogan och gravid-resan vi befinner oss i. Det börjar bli dags att mentalt och andligt förbereda sig inför förlossning och Moderskapet och vi tar hjälp av Mantran, Affirmationer och Meditationer med fokus och ljud.

Postpartum: Amning (del 2)

"Samtidigt ville jag skapa ett flöde i energin så att jag också kunde fylla på med energi och således kunna hålla mitt fokus. Jag använder mig därför av en del tekniker från yogan när jag ammar, både på dagen och natten. Testa gärna och berätta hur det känns för dig!....."

Hur skapar jag en yoga practice i sommar?

Här följer några av de saker jag själv gör för att ha Yogan med mig vardagen utanför mattan men också skapa rutiner på mattan och i min practice.