Moon Yoga: Yoga for menstrual cramps

Moon Yoga: Yoga for menstrual cramps

Moon Yoga to relieve menstrual cramps and tension in the pelvic area

Here I share with you some easy and natural ways to relieve menstrual cramps and tensions in the pelvis. These poses are some of my favourites when it comes to relaxing the body and mind, and to connect with the Goddess within. It is my deepest desire to be able to shine some light on your path towards self-healing and getting to know your inner Goddess. Find more Sacred Feminine Wisdom and watch Womb Yoga videos here! For personal guidance towards a healthy cycle, contact me to make an appointment magdalena@bymagie.com.  

Read More

Postpartum och den fjärde trimestern (sammanfattning)

Finns det någonting jag önskar att förmedla och att fler tar med sig så är det att respektera Postpartum-perioden som helig. Att våga tillfullo träda in i Moderskapet genom att acceptera och förstå att INGENTING KOMMER VARA SOM FÖRUT, allt förändras. Du kommer härmed ALDRIG komma först i ditt liv igen. Barnet kommer alltid först, det är det som är Total Bhakti/Hängivelse och så otroligt vackert.

Read More

Vad är GHEE? och, hur gör man?

Vad är GHEE? och, hur gör man?

Att göra ghee är en djupt helande och meditativ practice. Det krävs närvaro och fokus för att medicinen ska bli perfekt. Ärligt talat så har det tagit mig pinsamt lång tid att upptäcka det och behärska tekniken (år!). Men jag hoppas att det går fortare för dig ;) Det hemliga knepet är att låta smöret ta den tid det behöver (olika varje gång) men att alltid ha ett närvarande öga (tredje öga) på processen OCH (iaf med svenskt smör) skrapa av geggan som bubblar upp under tiden. 

Read More

Postpartum & Curanderismo

Postpartum & Curanderismo

Även traditionell läkekonst från Latinamerika har värdefull information och guidning för den nya mamman. Alla dessa helande aktioner går att utföra själv, det handlar endast om närvaro och medvetenhet.

Hur är relationen till kroppen? Vill du lära dig mer? Kan du ta hand om dig själv tillräckligt väl för att kunna ta hand om den som numer kommer först i ditt liv och som får all din näring?

Read More

Fullmåne Stenbocken juli 2017

Fullmåne Stenbocken juli 2017

"Vi lever i en tidsålder när man inte längre beger sig till Himalayas topp för att finna sin guru och sitta vid dennes fötter tills upplysningen kommer. I vår nya, gyllene tidsålder (Aquarian Age), är vi vår egen guru.

Read More