Food Medicine By Magie

Food Medicine By Magie

My life coaching sessions, cooking and recipes aim at educate about how to live naturally healthy and how to use food as medicine in order to do so. My advice and recipes are meant to show the simplicity of living healthy even if you don’t have a specific cooking interest. It is all about daring to take that step towards change.

Read More

Gudomlig Graviditet: Yoga Nidra

Gudomlig Graviditet: Yoga Nidra

En av mina lärare säger att Vilan är Revolutionerande. Jag är beredd att hålla med. Vilan är avgörande för så många saker. Under graviditeten är vilan tom avgörande för en bra upplevelse, för att barnet ska må bra och växa och för att mamma ska må bra. Att skapa liv tar otroligt mycket energi och med all rätt! Maten vi äter går till barnets växande och vår fysiska kropp justerar och anpassar sig allt eftersom barnet vill ha mer plats. Mors arbete innefattar enbart att nära och att hålla space för det nya livet, både bokstavligt och andligt. Vi behöver vilan för att orka skapandet, vilket är det enda viktiga jobbet under graviditeten. Läs mer..

Read More

Veganska Morotspannkakor (Recept)

Veganska Morotspannkakor (Recept)

Jag har många recept för pannkakor alla äggfria och en del glutenfria. Det finns ju så många sätt att göra intressanta pannkakor på! Veganska eller äggfria är en självklarhet för mig och häromdagen....läs mer

Read More

Gudomlig Graviditet: Massage & Curanderismo

Gudomlig Graviditet: Massage & Curanderismo

Övriga saker som holistiska terapier rekommenderar under graviditet som att undvika tunga lyfta, be om hjälp med hushållsarbete, hålla fötterna varma alltid, inte gå barfota på kalla ytor och att promenera lite varje dag är saker som vi i vardagen får påminna oss själva om. Det innebär kanske att man behöver gå in mer i den feminina energin, vilket inte alltid är lätt i vårt patriarkaliska samhälle men ett bra sätt att öva på att släppa in den feminina energien – och.... 

Read More

Fullmåne Oxen November 2017

Fullmåne Oxen November 2017

Fullmånen den 4e november 2017 går i Oxens tecken (inte Mullvaden som bilden kanske antyder). Men när jag valde bild för månade drogs jag till den lilla mullvad som stack upp nosen på vår tomt i somras. Varför?

Read More