Energiprognos: Fullmåne i Vågen 19 april 2019

Energiprognos för april fullmåne 2019

Den här fullmånen är det dags att njuta av varann, av flödet och den sprudlande energin. Fortsätt följa tecknen för att hålla en tydlig bana framåt i ditt skapande. Våga lita på varandra och på dig själv. Våga be efter det du behöver med ödmjukhet och respekt. Våga samverka.

Tecknens tydlighet

Minns du förra fullmånens lärdomar? Den tydlighet vi frigjort hos oss själva sedan dess visar sig nu i tecknen omkring oss. Varje tecken på vår väg är universums sätt att föra oss mot våra mål. Låt dem tala sitt tydliga språk, våga följa det du känner, upplever och ser. Våga följa det som känns rätt här och nu. För att inte tappa siktet är det samtidigt viktigt att ha sin målbild klar och emellanåt återkomma till den bilden. Då kommer också tecknen att fortsätta visa sig. Tydligheten inom dig förvandlas till tydlighet i den materiella världen.


Relationerna samverkar

Den här fullmånen vill jag säga: njut av varann! Njut av en förhållandevis stilla men samtidigt sprudlande fullmåne-helg. Senaste cykler har många relationer körts genom en torktumlare, vridits och vänts på, ifrågasatts och krävt klarhet. När vi nu når vårpraktens fullmåne-ljus når vi antingen en kulm eller ett mer stabilt lugn. Har du inte tidigare valt de relationer som ger dig styrka, kommer du behöva göra det nu. Minns du förra fullmånens ord:

“När vi väljer att leva i sunda relationer, med människor som resonerar med vår sanning, kan både vi och världen leva i mer ljus och kärlek.”

Där behövs vi nu. För nu är det dags att relationerna börjar samverka. På djupet. På riktigt. För att nå nya lager, nya lagar och ny dynamik. Det finns ingen tid att spilla. Och det finns ingen återvändo.

Styrkan ligger i att våga visa sig sårbar. Att våga be om hjälp där det behövs, att våga uttrycka den egna viljan med tydlighet och respekt. Då når vi varandra och det samskapande vi söker. Och vi kan njuta till fullo.

source pexel

source pexel

Reflektion:

Vågar du uttrycka dina behov i varje relation? Varför/varför inte?

Se till dina svar; se vilka relationer som ger dig utrymme, frihet och mod och vilka som inte gör det.

Varför håller du fast vid relationer som inte längre verkar för ditt bästa?

Fullmåne-Meditation

Ligg ner med slutna ögon. Lyssna på tystnaden eller din en behaglig sång/låt/mantra som ger dig ett stabilt lugn men också mod.

Efter vilan. Skriv ned vad du vill släppa taget om; vilka relationer till människor/platser/saker etc.

Gräv ner lappen i jorden.

Det är gjort!

Vill du lära dig mer om hur just du kan arbeta med och följa energiernas flöde i ditt liv för att skapa mer kreativitet, flöde, kärlek och glädje? Hör av dig för Personlig Vägledning, och bokning av ceremonier. magdalena@bymagie.com

I kärlek och tacksamhet,

Magdalena Etzalitzin Chandrakaí

Följ mina energiprognoser varje ny-och fullmåne genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev!