Energiprognos för Fullmånen i Stenbocken 2018

Fullmåne Stenbocken 28 juni 2018

source credit pexels

source credit pexels

För att fånga och materialisera kreativiteten behöver vi ramar. Ramar och rutiner är de riktlinjer vi följer i vårt skapande för att komma någonstans men också i vårt utvecklande. För den ständiga själv-utvecklingen krävs discipliner och rutiner som gör sinnet fokuserat och lugnar nervsystemet. En tolkning av Yoga i Bhagavad Gita är just "disciplin", en tolkning som jag resonerar starkt med eftersom yogan är en livsstil. Yogan ger oss de ramar och riktlinjer vi behöver för att stilla sinnet, må väl, leva väl och ständigt utvecklas till en bättre version av oss själva. Tack vare yogans verktyg som asanas (positioner), pranayama (andningsteknik), kriyas (reningsritualer), dharana (fokusteknik), dhyana (meditation), och hur vi förhåller oss till oss själva och omvärlden genom yamas och niyamas når vi denna disciplin.

Tack vare dessa ramar och att vår disciplin därmed skapas och förankras i kroppen når vi förhoppningvis en dag en punkt då det ställs krav på oss att själva vara vår egen ram/disciplin/lärare/det som för oss framåt. Mötet mellan Gammelfar Sol och Gammelmor Måne denna förmörkelse och fullmåne tar oss till den punkten. En punkt där vi behöver kräva av oss själva att vara de som för oss framåt. För just nu kan mycket hända. Luften vibrerar av kreativitet och de planetära konstellationerna lovar oss framgång, förändring och utveckling när vi är dom som medvetet skapar vår nya värld, den nya paradigm vi vill leva i.

I mitt arbete talar jag mycket om konsten att, som jag säger, "Flow within the Frame". I synnerhet brukar detta vara ett starkt ämne i de personliga vägledningarna/livscoaching sessionerna eftersom man ofta kommer till mig för att hitta/utveckla/etablera sin röst, dvs sitt skapande. Det är inte självklart att balansen är enkel, ofta är vi skolade i det ena eller det andra och det kan då vara befriande med personlig vägledning där vi tar reda på hur just Du kan vara the flow in the frame i Ditt liv. Vill du boka livscoaching och personlig vägledning gör du det enklast genom att kontakta mig på magdalena@bymagie.com

Hur blir du ombedd av energierna denna fullmåne att skapa stora verk? Var krävs det att du skapar rutin, sätter upp ramar eller kanske rentav energimässiga gränser gentemot dig själv och andra? Sverige och Europa går just nu mot semestertider och det kan kännas som det sista vi vill göra- att ha rutiner även i juli! Men det är just nu mandomsprovet kommer- kan du ha rutiner som får dig att må bra denna sommar? Kan du leda dig själv in i hälsa och skapande nu så kan du också det vidare sen. Och därmed finns ytterligare möjlighet att bryta sig fri från föreställda auktoriteter och vi kan förändra de system som inte längre är hållbara. När var och en är sin egen auktoritet, sin egen guide och sin egen ledare lever vi alla mer hälsosamt både individuellt och kollektivt.

Styrka och ljus på din väg denna transformationsmåne!

Ometeotl,

Magdalena Etzalitzin Chandrakaí