Fullmåne i Lejonet 31 Januari 2018

Fullmånen den 31 januari är den andra fullmånen den här månaden. Det betyder att det inte är någon fullmåne i februari månad, något som endast händer ca var 19e år. Nästa fullmåne blir alltså i mars. Som jag ser det har vi nu en möjlighet att verkligen få saker gjorda. Fullmånen ger en styrka och tillför utåtriktad energi. Vid den här tiden i cykeln är vi redo att komma till handling med de idéer, projekt och frön vi sått under nymåne-veckorna. 

source pexel

source pexel

Månen är helt full i Lejonets tecken den här gången. Samtidigt står Solen på motsatt sida; i Vattumannen. Lejonet vill visa upp sig och sina skapelser. Välkammade och fina står vi nu redo att möta omvärlden- Egot likväl som Jaget är redo att komma ut ur vintermörkret för att se världen i ögonen. Och, framförallt, presentera sina skapelser, idéer och projekt. 

Det finns en djup potential och starka möjligheter den här fullmånen. I mitt nymåne-brev i början på månaden skrev jag att: 

2018 kommer ge oss MER av allt, pusha oss hårdare, forma oss tydligare och utmana oss starkare än någonsin tidigare. Det är hårt arbete mot att manifestera våra drömmar, vårt hjärtans sanna syfte- och varför skulle vi inte?!

Jag nämnde också att vår nymåne skulle hålla upp dörrar som visade vilket håll vägen tar när vi nu rör oss in i vår expansion. Så nu, när vi ser vägen klart, tar vi handling och går vidare med våra skapelser, idéer och projekt. Allt för att förfina oss själva; för att kunna ge mer av oss och vår gåva till Moder Jord. Utmaningarna kommer fortsätta vara konstanta under hela året och en längre tid framöver, men det blir lättare. Förutsatt att vi möter Lärdomarna med ett lyhört sinne.

Och förutsatt att vi lyssnar till det större budskapet som kan hittas i symboliken från den här fullmånens linje med solen. Jaget- och Den kollektiva gruppen. Är dina skapelser, idéer och projekt av värde för inte bara dig själv men också din familj, din community och hela planeten? Kanske behövs det göras större förändringar i de fundament som håller vårt väsen, så som beteenden och tankemönster eller fysiska förändringar som att flytta hemmet, delar av det eller arbetsplatsen. Behövs en sådan här rot-förändring är det nu vi kommer kunna utföra den med Månens trygga hand i ryggen. Lita på att det är rätt väg vidare. För att Lejonet ska synas tydligare i ljuset och för att dess skapelser verkligen ska nå de som behöver. 

Under den här fullmånen lanseras min nya verksamhet: YOGA MAMAS inne i Växjö.

Yoga Mamas är en plats för att stötta kvinnor och deras bebisar, oavsett om det är kreativa projekt eller små människovarelser.

Vi finns på Kungsgatan 13b i Växjö.

Vill du veta mer om oss och kommande kurser? Registrera din mailadress här!

Besök gärna vår nybakade hemsida och berätta för dina vänner om Yoga Mamas! Vi är beroende av att ni delar vår information med er community och uppskattar varje röst, tack <3

I vår finns tre möjligheter att komma samman i systercirkeln hos Yoga Mamas.

Womb Yoga-cirkel varje månad: februari, mars och april. Läs mer och anmäl dig här.

I kärlek och tacksamhet,

Magdalena Chandrakaí