Fullmåne Energiprognos Fiskarna 26/08/2018

Fullmåne energi prognos Fisken 26/8-2018

När månen lyser full varje månad brukar vi känna oss fyllda av energi, redo att umgås och festa loss. En mån-transit genom Fisken gör däremot att vi troligen känner tvärtom och att det nu snarare är en helg för att stanna i hemmet där vi kan jorda oss genom husbestyr och begrundande.

Skörda och få smuts under naglarna grundar oss!

Skörda och få smuts under naglarna grundar oss!

Personligen tycker jag att ett av de mest tacksamma och effektiva sätten att stanna i kroppen, jorda och ta sig ur sinnets spinnande förvirring är genom arbetet i hemmet. Diska, dammsuga, tvätta, och rensa ur garderoben kan få djup själslig betydelse och rening nu under helgens fullmåne och när solen befinner sig i konstellationen jungfrun.

 

 

Vilket är ditt go-to sätt som får dig att snabbt bli närvarande i kroppen? Nyligen delade jag en post om hur yogan har samma direkta effekt, och ibland kanske mer. Har du svårt att sova den här helgen kan jag tipsa om artikeln Yoga för Bättre sömn.

Energin för den här fullmånen gör att vi kan känna förvirring, ifrågasätta vårt varande och vår väg, tecken vi får eller inte får. När månen (som styr vårt djupa feminina och våra emotioner) reser genom zodiakens sista tecken av djup intuition och mystism kan det helt enkelt bli "för mycket" särskilt för oss högkänsliga eller nyvakna. Lärdomen är att bli sin egen mästare / visa äldre genom att medvetet ta emot budskap som kommer i drömmar & visioner och samtidigt förankra dessa i den jord(l)iga verkligheten. Nu eller sedan. Pendla mellan världarna. Fram och tillbaka med en stabil närvaro i båda. Utan att bli snurrig. Utan att tappa balansen.

On my way up - or down?

On my way up - or down?

Själv har jag stundtals känt mig lätt illamående och trött dessa dagar men känner samtidigt att vi är nära ett genombrott. Viktigt är att vara snäll mot sig själv och ge kroppen och själen näring. Gärna genom omslutande varma (eller svalkande om du är på en varm plats) bad. När vi låter vattnet hålla oss smeker det huden -vårt största organ- och ger oss djup beröring, lugnar nervsystemet, och ger oss kärlek från Modern. Det är också ljuvligt att gräva ner hela kroppen i sand och ligga där i tyngden en stund. Skriv ner allt som kommer till dig under den här tiden och ta tillfället i akt att kommunicera med dina guider.

Go visit your guides! 

Go visit your guides! 

Lyssna väl för nu kan viktiga karmiska lärdomar komma till ett avslut och vi kan börja se var vi själva kan vara lösningen på problemet.  

 

Ometeotl,

Magdalena Etzalitzin