Fullmåne Stenbocken juli 2017

Fullmånen belyser vårt mörker, vårt feminina och skuggsidorna vi kanske inte vanligen ser.  Det är en tid för att uttrycka, verbalisera och konkretisera de visdomar vi fått genom nymåne-veckornas invändiga arbete. De senaste två veckornas prövningar visar nu vad vi tar med oss vidare – vad vi har integrerat som förståelse i kroppen – in i praktiken av fullmåne-energin.

Vill du veta mer om nymånen? Prenumerera gratis på mina nymåne-mail genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan!

För att lättare kliva in i övergången och för att tydligare se sitt individuella och kollektiva arbete har många traditioner ceremonier runt fullmånen. Vi samlas i cirkeln för att hedra Gammelmor Måne men också för att arbeta med att släppa taget om det gamla och uttrycka det nya. I min tradition, La Danza de la Luna Mexica, är vi bärare av fredspipan Obsidiana och samlas i cirkeln varje fullmåne för att dela den heliga pipan, lyssna till hennes och tobakens budskap och för att be tillsammans. Hela hösten kommer jag erbjuda Kvinnocirklar vid fullmånen. Läs mer och håll dig uppdaterad på FB.

Fullmånen i juli 2017 ger oss ett energifönster av möjligheter att kliva in i rollen som vår egen lärare/guru/guide. Vi lever i en tidsålder när man inte längre beger sig till Himalayas topp för att finna sin guru och sitta vid dennes fötter tills upplysningen kommer. I vår nya, gyllene tidsålder (Aquarian Age), är vi vår egen guru. Ljuset i hjärtat leder mig, min röst och vilja för mig framåt. NU är det dags att ta handling! Hela juli är en månad av handling; ta tag i saker och projekt som blivit liggandes (utrensningstemat fortlöper!), sätta i handling & form det nya vi tänkt på länge- oavsett om det gäller relationer, kreativa/arbetsrelaterade projekt, hälsan eller husbestyr. NU pushar fullmånens ljus oss att guida oss själva framåt, in i rollen som vår egen lärare och guide över vårt liv. HUR? genom att bejaka sin feminina energi (oavsett om kroppen är man eller kvinna) för att till fullo låta intuitionen vara det som för en framåt.   

Se min senaste ENERGIPROGNOS för juli där jag pratar mer om temat här nedan. Prenumerera på min youtube-kanal för att inte missa när nästa video kommer!

Ometeotl, 

Magdalena Etzalizin