Fullmåne i Jungfrun 2/3 2018

Mars månad börjar med att månen lyser fullt i Jungfruns tecken. Solen har redan gått in i Fisken och där håller sig även en drös andra planeter. Det gör att den här tiden är optimal att prioritera vila, sömn och drömlandet genom hälsosamma resor, såsom meditation och shamansk healing. Jungfrun ber oss se över vår hälsa och genom att ta ett steg tillbaka, vila och gå inåt kommer vi ett steg närmare oss själva och den hälsa vi vill leva i. 

source iampoopsie.com

source iampoopsie.com

Vi hade nyligen en Womb Yoga-cirkel på Yoga Mamas med temat Självkärlek och Näring. Jag känner att den här fullmånen håller mycket insikt kring just den typen av hälsa- näringen vi ger oss själva och hur vi gör det. Visst är välgörande mat viktig för kroppens välmående men just nu vill jag betona den energimässiga näringen vi ger oss själva. Vad tillåter jag komma in i min kropp, och vad lägger jag min energi på? Finns det mönster och beteenden som håller mig fast i en illusionär trosuppfattning? Eller som på annat vis skapar stagnation i min utveckling och känsla av frihet och lycka?  

Kommer alla mina handlingar ur en källa av ren kärlek? 

eller går de på rutin?  

Hur kan jag få kärleken att flöda mer i mitt liv, i min kropp, sinne och själ? Kanske genom att släppa taget om något eller någon- en konkret situation eller ett mer abstrakt beteendemönster, där vi lägger för mycket energi. För att skapa ett jämn flöde av Kärleken behöver båda sidor ha kontakt med källan, både givandet och mottagandet. Så, tillåter du dig att ta emot tillräckligt? Ger du för mycket någonstans och för lite någon annanstans? Månen belyser dessa frågor nu och lyssnar vi kan rent intuitiva reaktioner föra oss vidare framåt. 

I Kärlek och Tacksamhet, 
Magdalena (Etzalitzin) Chandrakaí

Kommande cirklar:

Womb Yoga- cirkel 20 mars på Yoga Mamas

Kvinnocirkel med Föreningen OM Livet 29 mars