Nymåne Stenbocken 17/1-2018

Jag läste ett vackert citat i min kalender häromdagen: Roots never rest.

Tänk på saken. Rötterna vilar aldrig. De är skyddade i jorden under vinterkylan, nätverkar och kommunicerar med varandra för att skapa ett uråldrigt rotsystem. När marken nu börjar bli fertil igen är det rötterna som ger kraft åt förra årets skelett att ånyo skapa form, magi och röra sig framåt.

Vår kära Fadersfigur Stenbocken är som våra rötter; vår stabilitet och trygghet. Efter fullmånen i Kräftan i början av månaden har vi nu mängder av inspiration och kreativa lösningar till den förändring vi behöver se. Och skapa. I nymånens mörker kan vi låta dessa lösningar och idéer landa i sinne och kropp. När vi sitter i tystnad med oss själva kan vi höra guidningen, se tydligt vilket nästa steg är och vilken lösning som är mest rimlig. Underskatta inte enkelhetens kraft!

Allt vi vet är att situationen nått punkten ohållbart och nu behöver något nytt födas fram. Ur rötterna växer vi upp igen och skapar det nya. Just detta är avgörande: var är vårt rotsystem? Har vi kontakt med vårt rotsystem? Ibland behöver växter dras upp och planteras om någon annanstans för att kunna gro och sprida sig djupare- för mer näring och ståtlighet. Då är vi varsamma med dess rötter, de får inte frysa eller gå sönder. Men de finns där. De måste vara med. Rötterna utgör ju basen till hela växten! Och rötterna vilar aldrig. 

my roots: the jungle

my roots: the jungle

Det är dags att se över sitt rotsystem och göra sig redo inför våren, inför att växa sig ståtlig och in i sin fulla potential. Aldrig förr har det varit så tydligt, viktigt och närvarande att Leva sin Fulla Potential. Världen behöver oss alla att följa vårt hjärtas syfte! Nymånen i Stenbocken startar revolutionerande krafter inom och runt oss. Använd dem vist, noggrant och moget. Ansvarsfullhet är avgörande för framgång. 

Ometeotl,

Magdalena Etzalitzin Chandrakaí 

Nymåneprognosen kommer vanligtvis till de som prenumererar på Mån-brevet. Vill du fortsätta läsa intuitiv guidning kring våra månenergier så fyll i formuläret nedan: