Att vara i flödet

Jag har bestämt mig för att ta lite paus. Många av er vet redan att jag, vid tiden för förra fullmånen, deletade mina FB-appar och tar ett längre uppehåll från sociala medier. Vid den här nymånen känner jag behov för att skapa ytterligare plats inom och runt mig. Jag tar därför en liten avstickare även här från bloggen och kommer inte skriva lika regelbundet som jag gjort senaste tiden. 

Yoga Guanacaste, Costa Rica

Yoga Guanacaste, Costa Rica

Varför? Det är faktiskt inte så att det rent praktiskt frigör en massa tid i mitt schema att avstå från sociala medier eftersom jag förbereder och schemalägger en hel del. Snarare är just schemaläggandet en del av anledningarna- att så mycket av min kommunikation och det jag delar utåt idag går på ren rutin. Jag behöver ta en paus för att komma tillbaka till kärnan, till flödet och kärleken i att dela och kommunicera på dessa vis. Kanske återigen strukturera om vissa saker. Det är OK.

Tiden som frigörs handlar snarare främst om frihetskänslan. Att på något vis bli av med en inbillad press, stress och klor kring sinnet. Det är lätt att haka upp sig och att fastna. Fastna i skrollandet och dumheten, the numbness.

Här på bloggen vill jag alltid dela från hjärtat. Det jag skriver kommer alltid från mitt hjärta rakt till ditt hjärta. Annars kan jag inte skapa. Jag vill vara i flödet och dela flödet. 

Det är en annan av anledningarna till min paus: att vara i flödet. Jag känner just nu behov av att nära och vara i de relationer och flöden som är runt om mig. Att njuta av de yoga-klasser jag guidar, att jorda mig i de cirklar jag bjuder in till, att verkligen lära känna alla er som kommer och delar dessa stunder tillsammans. Att njuta av och skapa tillsammans med nära och kära. Och, att njuta av och flöda med alla de skapande-projekt jag har igång. 

Bara sedan jag tog beslutet att pausa Facebook har jag färdigställt min e-bok om Postpartum och den fjärde trimestern. Kanske endast för att flödet fick mer spelrum och därmed ökade fokuset. Det är dags att släppa taget om vissa skapelser nu och ge dem ut till universum. Jag har arbetat med och skrivit på den här boken i närmre 1.5 år. Det känns fint att äntligen låta den möta världen. E-boken Postpartum och den Fjärde Trimestern- en kärleksfull guide till postpartum genom Yoga, Curanderismo & Ayurveda är helt gratis och du hittar den här. Berätta gärna för en vän!

Jag låter flödet guida mig vidare och kommer posta sporadiskt här på bloggen. Vill du ha mer kontakt, följ gärna Nymåne-brevet eller Yoga Mamas-inspirationsbrev genom att fylla i formulären nedan.

I Kärlek och Tacksamhet, 

Magdalena