Maten som Medicin

For English

Jag väljer alltid ekologiskt även om det inte alltid är utskrivet i receptet. Ekologiskt betyder att maten vi köper har odlats utan kemikalier och vi vill inte äta kemikalier för då blir vi sjuka. Närodlat kan det vara även om det inte är ekologiskt men det innebär enbart att råvaran transporterats en kort sträcka. Vad ska vi välja? Båda. Om det inte går: ekologiskt. Alltid. Vi vill som sagt inte få i oss kemikalier och bli sjuka och inte heller mata Moder Jord med kemikalier så att allt och alla blir sjuka. Dessutom gör avgasen mindre skada på miljön än bruket av alla kemikalier vid o-ekologisk odling. Läs mer på naturskyddsföreningen.

Varför betala för recepten? Din donation innebär att jag kan fortsätta erbjuda recept, yoga och meditation gratis här på hemsidan eftersom pengarna går till dess underhåll. I varje recept-kompendie har du dessutom möjlighet att lära dig mer om maten som medicin på ett enkelt och nära vis. TACK för att du stöttar mitt arbete! 

 
 
energibollar

energibollar

Vegansk vardag 20:-

Innehåller en introduktion till det traditionella sättet att se på mat och hälsa, kommentarer och tips till följande recept:

Super Choklad Smoothie

Ljummen Fruktsallad

Rå Energibliss

Tomatsoppa

Krämig MorotsSalsa

Rödbetssallad

Indiskt ris

Lins- och kålrotsbiffar

 
IMG_1563.jpg

soppa 20:-

Innehåller en introduktion till det traditionella sättet att se på mat och hälsa, kommentarer och tips till följande recept:

Höstsoppa

Eldig Tomatsoppa

Het Grönsakssoppa

Krämig Morot-och kokossoppa

Gröna Soppan

Jordärtskocksoppa

Broccolisoppa med Kronärtskocka

 
Choklad och hallontårta vegan

Choklad och hallontårta vegan

fika brejk

Goda nyheter på väg....