IMG_9898.JPG

Yogan jag delar uttrycker ett holistiskt, jordande och kärleksfullt förhållande till sig själv och världen runt om oss. Genom Heliga Rörelser, Andningstekniker, Storytelling och Filosofi önskar jag guida och inspirera alla varelser till ett hälsosamt och blomstrande liv, fysiskt såväl som mentalt, emotionellt och andligt. Mina många studier inom kommunikation kombinerat med många års erfarenhet av undervisning utgör basen för min mottagliga och intuitiva vägledning. Shamanska studier från Latinamerika och Nordiska traditioner tillsammans med mina rötter i Raja Yogan (den åttafaldiga vägen/Asthanga Vinyasa) är inbäddade i mina klasser. Alla nivåer är välkomna eftersom klasserna skapas utifrån behov och energi i gruppen. Namaste/ Magdalena 

 

Yoga By Magie

är en kreativ blandning av Hatha, Vinyasa och Yin. Genomgående är fokus på andningstekniker (Pranayama) & andetaget, axlar/nacke/bröst-avspänning och vila. Finns i nivå Lugn & Flödande. Passar alla, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Yin Yoga

är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höft/bäcken-området. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga. Jag använder Storytelling och Ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Passar alla, ingen tidigare erfarenhet krävs. (dock avrådes yin yoga vid foglossningar).

Womb Yoga

 Här samlas kvinnor i olika faser och stadier av livet för att ta kontakt med sin kropp på nya sätt. Vi använder rörelser från Hatha Yoga som skapats utifrån kvinnokroppen. Genomgående är djupavslappning (Yoga Nidra), frigöra spänningar i bäcken & höft och att ta kontakt med sitt kreativa center (livmodern/womb/yonisthana chakra) genom energiarbete, rörelser och andning. Passar alla kvinnor från ca 14 år. Finns även som Gravidyoga och Postnatal/Mama-Bebis Yoga. Läs mer hos Yoga Mamas.

 Medveten Gravid-Yoga  

Vi gör mjuka och enkla övningar skapade för den gravida kroppen med syfte att stärka och stötta kropp, sinne & själ under graviditet och förlossning. Stor vikt läggs vid guidad djupavslappning (yoga nidra) och rörelser för bäckenet med syfte att skapa plats och guida barnet till rätt position. Vi gör också andningsövningar (pranayama) som underlättar andningen under graviditeten & syftar till att vara ett stöd & verktyg under förlossning. Läs mer hos Yoga Mamas.

Mamma-Bebis Yoga

Vi yogar ca 30 minuter och avslutar med en kopp te ihop. Vi gör enkla och kraftfulla yoga-övningar för att gradvis stärka kroppen med fokus på bål, bäcken och rygg. Tillsammans med de små sjunger vi och gör rörelser. Läs mer hos Yoga Mamas.

Personlig Yoga 

Passar dig som vill etablera en yoga-rutin; fördjupa din befintliga practice; få ut mer av yogan genom mer individanpassad guidning; lära känna din kropp på nya sätt; har särskilda mål med din practice så som att bli av med stress och sömnsvårigheter eller allergi. Hör av dig med dina frågor och funderingar så hittar vi tillsammans ett upplägg som passar dig. magdalena@bymagie.com

Yoga för Privata Grupper & Företag 

Passar er som är en grupp på minst 4 personer och som gärna vill yoga tillsammans där ni befinner er. Passar er som vill ha ökad livskvalité, hälsa, koncentration, kreativitet och produktivitet både individuellt och gemensamt i gruppen. Ni kanske har önskemål gällande vad vi ska fokusera på under kursen t.ex. sträcka ut och stärka nacke, axlar och rygg. Genomgående är alltid fokus på andning & andetaget (Pranayama) och vila. Rörelserna är mjuka och flödande efter gruppens dagsform och behov. Yogan passar alla och inga förkunskaper krävs. Ett företag kan beställa en yoga-kurs åt sina anställda och då yogar vi i lämpligt rum på er arbetsplats, troligtvis dagtid. Är ni ett kompisgäng som vill yoga ihop så kommer jag till er lokal. Jag tar också emot grupper på Kungsgatan 13b i Växjö. 

Möjlighet finns också att boka enskilda workshops/events/klasser. Kontakta mig med dina frågor, för prisuppgifter och offert. magdalena@bymagie.com

Jag är baserad i Odensjö (Grimslöv) och tar emot yoga-grupper & privata konsultationer hos Yoga Mamas yogastudio på Kungsgatan 13b i Växjö.