Back to All Events

Gravid-YOGA


Är du intresserad av gravidyoga i Alvesta (kommun) i höst?  Hör av dig till magdalena@bymagie.com eller om du är intresserad! Du når mig också på Facebook eller 0737067238 för bokning och frågor. 

Start 2/10 (6 tillfällen)

kl. 15.30-16.30

pris 660:-

* Ta gärna med egen yogamatta, meditationskudde och filt *

I mån av plats går det bra att komma enstaka tillfällen. Priset är då 150:- per gång och anmälan krävs. 

GRAVID-YOGA. Vi gör mjuka och enkla övningar anpassade för gravidkroppen med syfte att stärka och stötta kropp, sinne & själ under graviditet och förlossning. Stor vikt läggs vid guidad djupavslappning (yoga nidra) och flödande rörelser för bäckenet. Vi gör också andningsövningar (pranayama) som underlättar andningen under graviditeten & syftar till att vara ett stöd & verktyg under förlossning. 

Fler exempel på vad kursen kan komma att innehålla:

- yogiska tips för en fin och balanserad graviditet och förlossning

- förberedande övningar inför förlossningen

- satsang/sharing samtal, utrymme för frågor etc.

- övningar att göra hemma (om man vill)

- ljudhealing

Varmt välkommen

/Magdalena Chandrakaí, yogalärare & curandera
 


I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Casa OM.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart (18/9). Du får då tillbaka den summa du betalat in MINUS en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.Vi håller till i Odensjö hemma hos mig. Jag letar för närvarande lokal i närområdet och skulle det dyka upp under kursens gång sker evt en flytt. (Påverkar inte priset).

Earlier Event: September 4
Sacred Woman Healing & Platicas
Later Event: October 13
Berättarkväll: Drömfångare