Back to All Events

Jai MA Yoga-dag 2 November

Come Back To Your Body  med Magdalena & Anahi

En heldag med fokus på Kroppsmedvetenhet. Magdalena och Anahí guidar dig genom olika yogastilar, meditationsformer och ljud-och rörelsehealing. Förmiddagen ägnas åt fysisk och mental kroppsmedvetenhet. På eftermiddagen rör vi oss i den andliga aspekten av konceptet. Vi utforskar t ex vad som är upp och ner, höger och vänster, vår naturliga rytm och kroppen ur ett Yin-perspektiv.

Jai Ma är ett projekt skapat av Anahí Ramirez ( Flow of Shree) och Magdalena Larsson (Service By Magie). De möttes i en yogasal i Sverige 2010 och sedan dess studerat och delat yogiska och shamanska lärdomar och traditioner. Sommaren 2014 tog de nästa naturliga steg; att undervisa ihop. De delar med sig av en fusion av Vinyasa Flow, Hatha, Yin yoga och deras eget koncept Jai Ma, baserat på Shamanism, Bhakti och Naturlig inre rytm. 

Pris: 625 kr
Anmälan görs till: magdalena@bymagie.com 
Sista anmälningsdagen 28 oktober!

Tid: 2 November 9 - 16

Varmt Välkomna!

/Jai MA (Magdalena & Anahi)

Service By Magie & Flow of Shree 

Mer info

Earlier Event: October 20
Vinyasa Flow & Yoga Lugn Växjö 20 okt
Later Event: November 7
Yin and Drum Växjö 7 Nov