Back to All Events

Gudinneretreat MAJ Fullmåne


  • Tolg, Växjö Sweden (map)

Gudinneretreat i Hillebils Paradis

Under majs lysande fullmåne i Skyttens tecken bjuder jag och Hillebil in till Gudinneretreat 21/5 kl.17.00 i Paradiset


För vem är ett Gudinneretreat? Alla kvinnor som vill stärka/väcka/återfinna sin kreativa kraft, oavsett var i livets cykler du befinner dig. Vi rekommenderar dock att yngsta deltagande kvinna har påbörjat sin heliga måncykel. 

Varför behövs Gudinneretreat? Kvinnor i framförallt västerländska samhällen bär idag många roller. Det är mycket som förväntas av oss och omgivningen ställer stundtals orimliga krav på oss att vara högpresterande på jobbet, i hemmet, som partner/mor/dotter etc. Bland allt det här är det lätt att tappa eller glömma bort sig själv och sina egna känslor; att ta hand om sig själv. Den gyllene regeln "ta hand om dig själv innan du kan hjälpa andra" blir ett alltmer viktigt mantra i dagens värld. Gudinneretreatet erbjuder en plats för dig att bara vara- Dig själv, med dig själv i stärkande systerskap. Länge har normen uppfostrat oss till att se våra medsystrar (andra kvinnor) som rivaler av olika slag. Det är slut med det nu! När vi återigen lär oss att stötta varandra och dela vår kvinnovisdom blir vi starka- individuellt och kollektivt. Vi återtar vår kraft och skapar harmoni i och runt oss själva. 

Det är med mycket värme och kärlek som jag och Hillebil bjuder in till ceremoni för att hedra, hylla och stärka Kvinnan- Gudinnan- inom och runt oss. 

Gudinneretreat handlar om att hitta Gudinnan inom sig och stärka sin feminina kraft så att vi till fullo kan leva från hjärtat. I en grupp av kvinnor stärker vi varandra, delar erfarenheter och ger plats för individuell vila, resa och reflektion. Tillsammans och med hjälp av uråldriga traditionella verktyg kan vi hitta tillbaka till urkraften och essensen inom oss själva. Vi använder verktyg från Yoga och Shamanism, traditionella läkekonster som brukar bl.a. naturnärvaro, meditationstekniker, rörelser, andningstekniker, sång/chant/ljudhealing och cirkelsamtal.

Preliminärt schema:

  • Samling 17.00 med Chaga-te och presentation av kvällen
  • Trädgårdsmeditation
  • Yin Resa
  • Vegosoppa
  • Cirkel vid elden samtal kring Gudinnekraften och sharing
  • Cirkeln avslutas någonstans mellan mörkrets intåg (21.24) och månens fullaste form (23.16)

Energiutbyte:

innan 29/4 650:- därefter 750:- 

anmälan sker genom att du betalar in ovanstående till BG 783- 7222  och skickar ett mail till magdalena@bymagie.com Märk din betalning med namn!. OBS begränsat antal platser! Anmälan är bindande.

·      Hör av dig om du är intresserad av sovplats i delat rum.

·      Vänligen ge besked om allergier (maten är laktos- och glutenfri)

·      Medtag eget liggunderlag/yogamattta, varma filtar och ev. fällar, meditationskuddar, varma och bekväma kläder, regnkläder (viss aktivitet förekommer ute oberoende av vädret), dagbok/anteckningsbok och penna, dina heliga föremål så som halsband, kristaller, instrument etc.

Varmt Välkommen önskar Magdalena och Hillebil

www.bymagie.com      www.hillebil.se     Facebook Event

Earlier Event: May 17
Sommar-Yoga i parken, Växjö
Later Event: June 3
Space of Love Festival Öland