Back to All Events

Yang, Sound & Touch med Jai MA

  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Yang, Sound & Touch workshop

Söndag 6 maj kl.14.00 - 17.00

Kungsgatan 13b Växjö

Early Bird Pris 1-15 mars: 450 kr obs sista bet.dag 15/4

Ord. pris: 550 kr sista anmälningsdag 25/4

Begränsat antal platser. Anmälan sker till magdalena@bymagie.com

DSC09798.JPG

I vårens workshop bjuder vi in rörelse, kommunikation och ljus i kropp, själ och sinne. Det blir en resa genom frigörande rörelser, yoga asanas och ljudhealing.  Boka din plats genom att skicka ett mail till magdalena@bymagie.com

 

Yang, Sound & Touch

Yang - låt kroppen flöda i frigörande dansrörelser & yoga asanas (positioner).

Sound - vila i stärkande ljudmeditationer från traditionella instrument & sång/chant.

Touch - ta emot och ge näring genom mötet med dig själv och andra. I rörelser, ljud och ögon nuddar, berör och når vi varann som de kärleksvarelser vi är.

Inga förkunskaper krävs.

Passar dig som: vill öppna upp för mer flöde i kroppen, sinnet och livet; som är redo att gå djupare i din själv-läkning; som gärna njuter av rörelser och ljud; som vill släppa in vår, sommar och förändring i livet; som är redo att möta dig själv och andra på nya sätt; som vill uppleva ljudens och vibrationernas läkande kraft.

Boka genom att skicka ett mail till magdalena@bymagie.com

Välkommen!

OM JAI MA:

Jai MA består av Magdalena Chandrakai (@yogabymagie) & Anahi Ramirez (@flowofshree). Duon har länge utforskat de helande konsterna tillsammans och 2014 tog de nästa naturliga steg i att undervisa dessa ihop. Jai MA är kallade till att samla systrarna; att samla familjen och att återta traditionell visdom till vardagen. I sina kurser, retreats och workshops väver de samman shamanism & tradionell läkekonst från Latinamerika & Norden med Yoga & Ayurveda. Närvarande är alltid heliga rörelser, Ljudhealing och cirkeln.

Jai Ma erbjuder:
Yang,Sound & Touch (vår-workshop)
Yin,Sound & Touch (höst-workshop)
Kvinnorcirklar
Kvinnoretreat

Jai MA erbjuder även postpartum-vård & stöd i form av besök och telefonkontakt och Blessing Way ceremonier för mor/baby. Ta kontakt för mer info.
Vi samarbetar med Föreningen OM Livet.

Later Event: June 1
Yoga Retreat