Back to All Events

Yin Yoga-kurs "Höstvila" i Växjö


  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Yin Yoga & Djup avslappning i yogakursen Höstvila hos Yoga Mamas på Kungsgatan 13b i Växjö

Start tisdag 4 september kl.18.00-19.30

6 tillfällen 990:- 

12 tillfällen 1860:-

* Ta med din egen yogamatta och meditationskudde *

Begränsat antal platser. Boka din plats genom att skicka ett mail till magdalena@bymagie.com

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga.

I den här kursen "Yin & Djup avslappning" möts Yin Yoga och Yoga Nidra, ytterligare en starkt terapeutisk yoga form. Yoga Nidra betyder "yogisk sömn" och är en avslappningsteknik som tar oss till ett stadie mellan sömn och vakenhet där vi kan nå inte bara djup vila men även healing. Läs mer om Yoga Nidra här. 

Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla (dock avrådes yin yoga vid foglossningar, kontakta mig om du är gravid eller i postpartum).

Yin Yoga vila i sommaren

Yin Yoga vila i sommaren

Så här gör du för att garantera din plats:
Betala 990:- eller 1860:- till BG 783- 7222  Märk din betalning med Yinyoga och se till att ditt namn syns vid inbetalning.
Kvitto skickas på mail vid begäran.

* Ta med din egen yogamatta och meditationskudde *
Ett fåtal mattor finns att hyra (100:-/hela kursen), låt mig veta i förväg om du vill hyra en matta.

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Yoga Mamas.


Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 165:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.
 

Earlier Event: September 4
Gravidyoga i Växjö hösten 2018
Later Event: September 9
Kvinnocirkel i Växjö hösten 2018