Back to All Events

Yin yoga för inre styrka- yogakurs


  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

YIN YOGA för inre styrka

Yoga-kurs 12 veckor.

Tid: måndagar kl.18.00-19.30 start 12 augusti 2019 (uppehåll v.44)

Pris: 1860:-

Plats: i Yoga Mamas lokaler på Kungsgatan 13b i Växjö

Anmälan till magdalena@bymagie.com

OBS att detta är en Yoga Mamas-kurs och riktar sig därför till kvinnor!

Om kursen:

I Yogan pratar vi om att vår kraft (livskraften) sitter i bäcken-området / höften, mer eller mindre sovande hos olika människor. Därför lägger vi i den här yogan stor vikt vid att öppna upp höfterna och frigöra och förlösa kraften där genom cirklar, rullningar och höftöppnande rörelser. Vi gör även rörelser för att sträcka ut och stärka nacke, axlar och rygg. Vi söker djup avslappning genom guidade meditationer, avslappningar och positioner som vi håller länge. Yogan som terapi och för inre styrka byggs i den här kursen av hatha yoga, yin yoga och ayurveda.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. Passar dig som vill gå djupare i dig själv och din självutveckling.

Om Yinyogan:

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv, bäcken och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga.

Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ.

Välkommen med din anmälan till magdalena@bymagie.com, ange för-och efternamn, email, adress och telefonnummer.

Namaste,

Magdalena

Yogaterapeut- och lärare.

Magdalena Chandrakaí Yogalärare All rights reserved.

Magdalena Chandrakaí Yogalärare All rights reserved.

Du betalar när du anmäler dig och din plats är bindande.

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör SBM.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in återbetalas hela summan.