Back to All Events

Yin Yoga-kurs start 2/10


Yin Yoga kurs i Odensjö.

start 2/10 kl.17.00-18.30 (8 måndagar)

Pris 995:-

I priset ingår moms (6%), alla skatter & avgifter (ca 50%), lokalhyra & lön/energiutbyte, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Casa OM. 

* Ta med din egen yogamatta och (meditations)kudde *

Ett fåtal mattor finns att hyra (100:-/hela kursen), låt mig veta i förväg om du vill hyra en matta! 

Boka genom att kontakta mig på: magdalena@bymagie.com

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga. Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla (dock avrådes yin yoga vid foglossningar, kontakta mig om du är gravid eller i postpartum).

Varmt välkommen,

Magdalena Chandrakaí (cert. yin yoga & storytelling lärare)

Vi använder kuddar och bolster för att komma djupare in i bindväven

Vi använder kuddar och bolster för att komma djupare in i bindväven

Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart (18/9). Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.

Vi håller till i Odensjö hemma hos mig. Jag letar för närvarande lokal i närområdet och skulle det dyka upp under kursens gång sker evt en flytt. (Påverkar inte priset).

Earlier Event: October 14
Womb Yoga: Bröstmedvetenhet
Later Event: November 22
Yin, Sound & Touch