Back to All Events

Yin, Sound & Touch

YIN, SOUND & TOUCH workshop med Jai MA
22 november 2017 kl.18.00-20.30

pris 350:-

plats IOGT-NTO (Viktoriasalen) i Växjö

Anmäl dig redan nu till denna ljuvliga kväll! Vi utforskar stillheten i våra kroppar som ges närande ljudhealing och beröring inför vinterns intåg.

Yin, Sound & Touch är en workshop med extra allt; klassen är 2 1/2 timme så vi har gott om tid att njuta av yin yogan; både Magdalena & Anahi arbetar med Ljudhealing och här möts nu klangskålar & den shamanska trumman; helande assistering i positionerna ges intuitivt under kvällen.

Bokning sker till magdalena@bymagie.com eller anahi@flowofshree.com

Om Yin Yogan: En djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande.

Om Ljudhealing: Vibrationerna återställer balans & harmoni i vår energi & kropp och tillför ett djup i våra positioner.

Om Healing/Beröring: Mjuk assistering inspererad av Thai Yoga Massage & Reiki öppnar för den vitala energin att flöda fritt i kropp & sinne.

Om Jai MA:

Jai MA består av Magdalena Chandrakaí (@yogabymagie) & Anahi Ramirez (@flowofshree). Duon har länge utforskat de helande konsterna tillsammans och 2014 tog de nästa naturliga steg i att undervisa dessa ihop. Jai MA är kallade till att samla systrarna; att samla familjen och att återta traditionell visdom till vardagen. I sina kurser, retreats och workshops väver de samman shamanism & traditionell läkekonst från Latinamerika & Norden med Yoga & Ayurveda. Närvarande är alltid heliga rörelser, Ljudhealing och cirkeln. 

Välkomna önskar Magdalena & Anahí

Här hittar du Facebook-eventet där du kan läsa uppdateringar och bjuda in vänner!

Earlier Event: November 2
Yin Yoga-kurs start 2/10
Later Event: January 17
Yin & Drum Våren 2018