Back to All Events

Kvinnocirkel


I samarbete med Föreningen OM Livet erbjuder jag Kvinnocirklar vid tiden för fullmåne. Vi samlas i Casa OM, Odensjö (Mattisgård) för att tillsammans tona in på fullmånens energier och landa i våra kroppar. 

Metzli= Måne på Nahuatl

Metzli= Måne på Nahuatl

Vi kommer ta del av helande tekniker från olika traditioner, så som Curanderismo (traditionell latin amerikansk healing/shamanism) & Womb Yoga för att stärka oss själva som kvinnor och varandra i systerskapet. Återkommande är smudge (rening av energier med rökelse) och satsang/sharing cirle/talking stick. Varje tillfälle är ca 2 timmar och vi avslutar med en kopp te ihop.  Läs mer om Kvinnocirklar här

Datum 2018 (med reservation för ändring):

29 mars

29 maj

Fler kvinnocirklar erbjuds på Yoga Mamas i Växjö läs mer här

Kom varje gång eller enstaka tillfällen. Observera att anmälan krävs pga begränsat antal platser! Cirklarna är gratis för medlemmar i Föreningen OM Livet. Enskilt medlemskap kostar 250:-/år och familjemedlemskap 350:-/år. Vill du bli medlem i föreningen, fyll i det här formuläret. 

Bokningar och info sker till magdalena@bymagie.com eller sms till 0737067238

Välkomna! 

/Magdalena Etzalitzin 

Vänligen respektera din, vår och andras tid; avboka dig om du inte har möjlighet att komma! Inga pengar hanteras under ceremonin. Medlemsavgifter ska vara föreningen till handa i god tid innan aktiviteten. Avbokar du dig efter betalning återges inte summan, du kan däremot ge din plats till tredje part. Jag förbehåller mig rätten att avboka/ändra datum upp till 7 dagar före utsatt dag. 

Earlier Event: June 13
TrädgårdsYOGA i Odensjö
Later Event: August 23
Mama-Baby YOGA