Back to All Events

Womb Yoga Workshop

  • Yoga By Magie 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Womb Yoga Workshop 21/1 kl.16.00-18.00 pris 285:-
Kvinnocirkel - Nymåneceremoni - Yoga workshop

Den här workshopen är allt ovanstående! Kvällen ger dig en möjlighet att njuta av en längre Womb Yoga-klass där jag guidar dig genom Yoga Nidra och ett mjukt flöde av rörelser skapade för att bjuda in den vitala energin i bäcken/livmodercentret och hjärtat. Detta är ett kärleksfullt och välkomnande sätt att komma hem i sin egen kropp och lära känna sig själv. 
Vi samlas i dagarna efter årets första nymåne och vi kommer därför rikta energiarbetet till att släppa taget om 2017 och sätta mål för 2018 genom praktiskt tillämpade övningar och ritualer. 

Ta med egen matta och meditationskudde, anteckningsbok och penna. 

Plats Kungsgatan. 13b Växjö

Womb Yoga: Här samlas kvinnor i olika faser och stadier av livet för att ta kontakt med sin kropp på nya sätt. Vi använder rörelser från Hatha Yoga som skapats särskilt för att passa kvinnokroppen. Genomgående är fokus på djupavslappning (Yoga Nidra), frigöra spänningar i bäcken & höft och att ta kontakt med sitt kreativa center (livmodern/womb/yonisthana chakra) genom energiarbete, rörelser och andning. Passar alla kvinnor från ca 14 år. Finns även som Gravid Yoga och Postnatal/Mama-Bebis Yoga. 
Välkommen <3


I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör Yoga By Magie.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart (1/1 ). Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in kursen återbetalas hela summan.

gäller vid bokning och betalning av båda kurserna samtidigt och därför gäller avbokningsvillkoren som 15/1

*rek. ålder för deltagare från ca 14 år. Barn är alltid välkomna till kvinnoyogan, under ditt ansvar. Vill du yoga tillsammans med dina barn rekommenderar vi Yogaföreningen som har yoga från baby till tonår

Earlier Event: January 17
Yin & Drum Våren 2018
Later Event: January 29
Mama-Baby Yoga vt-18