Back to All Events

Yin & Drum Våren 2018


  • Yoga By Magie alvesta sweden (map)
Yin&Drum.jpg

Yin and Drum Nymåne-resa! 

17 januari kl. 17-19

15 maj kl.17-19

i Odensjö

Du kan redan nu boka din plats till vårens enda två Yin and Drum workshops. Begränsade antal platser så först till kvarn gäller!

Om Yin and Drum

Jordande och hjärtöppnande.

Yin and Drum är en Shamansk Healing-resa.

Ner i mörkret, djupet inom dig själv, genom rädslor, genom skuggor och mörka vrår. Genom smärta och blockeringar i energikroppen, i bindväv, i höfterna och bäckenet. Genom yin-yogans stilla positioner reser vi i mörkret, i rädslorna och i djupet av oss själva. För att komma upp igen. Upp och hem igen, hem till hjärtat. Den shamanska medicintrumman tar oss hem till hjärtat, öppnar hjärtat, släpper in ljuset och sprider vibrationerna i kroppen så att vi kommer tillbaka till oss själva. Tillbaka till de kärleksvarelser vi är genom den shamanska healingresan. Jordande och hjärtöppnande.

Energiutbyte: 265:- per workshop eller 500:- för båda*

Plats: Casa OM i Odensjö (Grimslöv)

Ta med: Egen yoga matta, meditationskudde och filt

Anmälan sker till magdalena@bymagie.com

 

Fullständiga bokningsvillkor: 

Din plats är garanterad först efter du har betalt. I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör SBM.
Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan workshopen (3/1 resp. 2/5). Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 106:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in workshopen återbetalas hela summan.

*gäller vid bokning och betalning av båda samtidigt och därför gäller avbokningsvillkoren som 3/1

 

Earlier Event: November 22
Yin, Sound & Touch
Later Event: January 21
Womb Yoga Workshop