Back to All Events

Yin och Djup avslappning- yogakurs


  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Yin yoga och djup avslappning

Yoga-kurs 6 veckor.

Tid: måndagar kl.18.00-19.30 start 11 nov 2019

Pris: 990:-

Plats: Yoga Mamas lokaler på Kungsgatan 13b i Växjö

Anmälan till magdalena@bymagie.com

Om kursen:

Vi fortsätter höstens tema Balans i hormonsystem.

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga.

I den här kursen "Yin & Djup avslappning" möts Yin Yoga och Yoga Nidra, ytterligare en starkt terapeutisk yoga form. Yoga Nidra betyder "yogisk sömn" och är en avslappningsteknik som tar oss till ett stadie mellan sömn och vakenhet där vi kan nå inte bara djup vila men även healing. Läs mer om Yoga Nidra här. 

Kursen är del av Yoga Mamas undervisning, läs mer här.

Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. Passar för dig som söker ett djup i din själv-praktik.

Välkommen med din anmälan till magdalena@bymagie.com, ange för-och efternamn, email, adress och telefonnummer.

Namaste,

Magdalena

Yogaterapeut- och lärare.

Yoga By Magie at Yoga Mamas, copyright

Yoga By Magie at Yoga Mamas, copyright

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör SBM.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in återbetalas hela summan.

Earlier Event: September 7
Workshop: Yin Yoga i vardagen