Back to All Events

Yin and Drum Journey (workshop)

  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Yin and Drum

 

Jordande och hjärtöppnande.

Yin and Drum är en Shamansk Healing-resa. Yin Yoga och trumresan möts och blir ett i ditt hjärta.  

Ner i mörkret, djupet inom dig själv, genom rädslor, genom skuggor och mörka vrår. Genom smärta och blockeringar i energikroppen, i bindväv, i höfterna och bäckenet. Genom yin-yogans stilla positioner reser vi i mörkret, i rädslorna och i djupet av oss själva. För att komma upp igen. Upp och hem igen, hem till hjärtat. Den shamanska medicintrumman tar oss hem till hjärtat, öppnar hjärtat, släpper in ljuset och sprider vibrationerna i kroppen så att vi kommer tillbaka till oss själva. Tillbaka till de kärleksvarelser vi är genom den shamanska healingresan. Jordande och hjärtöppnande.

Yin and Drum är en shamansk healingresa hem till hjärtat.

Pris: 350:-

Plats: Yoga Mamas, Kungsgatan 13b, Växjö

Tid: Torsdag 20 december kl.17.00-19.00

Om Yinyogan:

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra fysiska, mentala och emotionella blockeringar och spänningar. Positionerna är liggande eller sittande och hålls längre, ca 3-10 minuter, vilket gör att vi kan nå kroppens vävnader och i synnerhet bindväven där trauma och stress lagras.

Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga. Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

I workshopen Yin and Drum använder Magdalena den shamanska medicintrumman som vägleder oss mot än djupare läkning och lugn.

För frågor och bokning kontakta magdalena@bymagie.com

Du betalar när du anmäler dig och din anmälan är bindande.

Yin&Drum.jpg
Earlier Event: October 23
Mamma och Bebis Yoga ny kursstart
Later Event: December 27
Lugn Morgonyoga: Julyoga