Back to All Events

Yinyoga för inre styrka- yogakurs


  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

YIN YOGA för inre styrka

Yoga-kurs 12 veckor.

Tid: måndagar kl.18.00-19.30 start 25 februari 2019

Pris: 1860:-

Plats: Yoga Mamas yogastudio på Kungsgatan 13b i Växjö

Anmälan till magdalena@bymagie.com

OBS! Fåtal platser kvar!

Om kursen:

I Yogan pratar vi om att vår kraft (livskraften) sitter i bäcken-området / höften, mer eller mindre sovande hos olika människor. Därför lägger vi i den här yogan stor vikt vid att öppna upp höfterna och frigöra och förlösa kraften där genom cirklar, rullningar och höftöppnande rörelser. Nu under våren kommer vi även göra fler rörelser för att sträcka ut nacke, axlar och rygg. Vi fortsätter även söka djup avslappning genom guidade meditationer och avslappningar. Yogan som terapi och för inre styrka byggs i den här kursen av hatha yoga, yin yoga och ayruveda.

Passar alla, ingen tidigare erfarenhet krävs.

Om Yinyogan:

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv, bäcken och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga.

Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Välkommen med din anmälan,

Magdalena

Yogaterapeut- och lärare.

magdalena@bymagie.com

Magdalena Chandrakaí Yogalärare All rights reserved.

Magdalena Chandrakaí Yogalärare All rights reserved.

Earlier Event: February 21
Familjeyoga
Later Event: March 20
Yin and Drum (workshop)