Back to All Events

Yin and Drum (workshop)

  • Yoga Mamas 13B Kungsgatan Växjö, Kronobergs län, 352 31 Sweden (map)

Yin and Drum journey

 Välkommen till en Yin and Drum-workshop för Vårdagjämningen!

Dag & natt är lika långa. Vi påbörjar härmed den ljusa halvan av årshjulet. I den här workshopen låter vi mörker och ljus mötas och gör oss redo för att expandera ljuset i hjärtat. Med hjälp av yinyoga-positioner och trum-meditation/resa tar vi oss in i våren.

Pris: 350:-

Plats: Yoga Mamas, Kungsgatan 13b, Växjö

Tid: onsdag 20 mars kl.17.00-18.45

Anmälan till magdalena@bymagie.com

Om Yin and Drum:

Jordande och hjärtöppnande.

Yin and Drum är en Shamansk Healing-resa. Yin Yoga och trumresan möts och blir ett i ditt hjärta.  

Ner i mörkret, djupet inom dig själv, genom rädslor, genom skuggor och mörka vrår. Genom smärta och blockeringar i energikroppen, i bindväv, i höfterna och bäckenet. Genom yin-yogans stilla positioner reser vi i mörkret, i rädslorna och i djupet av oss själva. För att komma upp igen. Upp och hem igen, hem till hjärtat. Den shamanska medicintrumman tar oss hem till hjärtat, öppnar hjärtat, släpper in ljuset och sprider vibrationerna i kroppen så att vi kommer tillbaka till oss själva. Tillbaka till de kärleksvarelser vi är genom den shamanska healingresan. Jordande och hjärtöppnande.

Yin and Drum är en shamansk healingresa hem till hjärtat.

Om Yinyogan:

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra fysiska, mentala och emotionella blockeringar och spänningar. Positionerna är liggande eller sittande och hålls längre, ca 3-10 minuter, vilket gör att vi kan nå kroppens vävnader och i synnerhet bindväven där trauma och stress lagras.

Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga. Magdalena använder sig av storytelling och ljudhealing för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs.

I workshopen Yin and Drum använder Magdalena den shamanska medicintrumman som vägleder oss mot än djupare läkning och lugn.

För frågor och bokning kontakta magdalena@bymagie.com

Du betalar när du anmäler dig och din anmälan är bindande.

Yin&Drum.jpg
Earlier Event: February 25
Yinyoga för inre styrka- yogakurs