Back to All Events

Yoga-kurs: Yin yoga flöde i Växjö


  • Yoga By Magie Kungsgatan 13b Växjö Sweden (map)

Yoga By Magie: Yin Yoga-kurs

onsdagar kl.18.15 - 19.45

OBS Kursstarten är framflyttad till senare i höst! Maila ditt intresse och mer information till magdalena@bymagie.com

Plats: i Yoga Mamas lokaler på Kungsgatan 13b, Växjö

Anmälan till magdalena@bymagie.com

OBS begränsat antal platser!

I den här kursen gör vi ett lugnt, jordande flöde utifrån Yin yoga, pranayama och Hatha. Alltid närvarande är meditations- och andningstekniker och avslappningsövningar. Den här kursen har sin bas i yin yoga positionerna som vi håller länge och däremellan flödar vi i skonsamma och yin-iga rörelser för överkroppen.

I kursen Yin Flöde söker vi balansen mellan stillhet och rörelse. Genom yinyogans stilla positioner som vi håller länge kan rörelserna födas och ges en form. Vi låter andetaget guida oss in i, genom och mellan positioner för att etablera den djupa stillheten i varje medveten rörelse.

Yoga By Magie är en kreativ och intuitiv blandning av Hatha, Vinyasa och Yin yoga och passar dig som söker ett djup i din yogapraktik.

( Ingen tidigare erfarenhet krävs.)

Yogan jag delar uttrycker ett holistiskt, jordande och kärleksfullt förhållande till sig själv och världen runt om oss. Genom heliga rörelser, andningstekniker och filosofi önskar jag guida och inspirera alla varelser till ett hälsosamt och blomstrande liv, fysiskt såväl som mentalt, emotionellt och andligt. Läs mer här.

Om Yinyogan:

Yin Yoga är en djupt terapeutisk yogaform. Vi arbetar med stillheten i positionerna för att frigöra blockeringar och spänningar i bindväv, bäcken och höfter. Positionerna hålls länge och är liggande eller sittande. Yin Yoga lämpar sig extra väl för att balansera tillstånd av stress, sjukdom, trauma eller sömnsvårigheter och är ett värdefullt komplement till yang (mer aktiv) yoga.

Jag använder storytelling och ljudhealing i min undervisning för att nå ytterligare djup och avspänning i kropp, sinne och själ.

Välkommen med din anmälan till magdalena@bymagie.com, ange för-och efternamn, email, adress och telefonnummer i din bokning.

Namaste,

Magdalena

Yoga By Magie Earth Yoga

Yoga By Magie Earth Yoga

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör SBM.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in återbetalas hela summan.

Later Event: September 7
Workshop: Yin Yoga i vardagen