Back to All Events

Yoga-kurs: Lugnt yoga flöde i Växjö


  • Yoga By Magie Kungsgatan 13b Växjö Sweden (map)

Yoga By Magie Yoga-kurs

onsdagar kl.16.30 - 18.00

15 veckor start 28 augusti (obs uppehåll v.44)

Pris: 2325:-

Plats: i Yoga Mamas lokaler på Kungsgatan 13b, Växjö

Anmälan till magdalena@bymagie.com

OBS begränsat antal platser!

I den här kursen gör vi ett lugnt, jordande flöde av stående, sittande och liggande positioner. Kursens bas finns i solhälsningarna, både Hatha och Vinyasa-variationerna, tillsammans med meditations- och andningstekniker.

Yoga By Magie är en kreativ och intuitiv blandning av Hatha, Vinyasa och Yin yoga och passar dig som söker ett djup i din yogapraktik.

( Ingen tidigare erfarenhet krävs.)

Yogan jag delar uttrycker ett holistiskt, jordande och kärleksfullt förhållande till sig själv och världen runt om oss. Genom heliga rörelser, andningstekniker och filosofi önskar jag guida och inspirera alla varelser till ett hälsosamt och blomstrande liv, fysiskt såväl som mentalt, emotionellt och andligt. Läs mer här.

Välkommen med din anmälan till magdalena@bymagie.com, ange för-och efternamn, email, adress och telefonnummer i din bokning.

Namaste,

Magdalena

I priset ingår moms, alla skatter & avgifter, lokalhyra & lön, tillgång till hjälpmedel/kuddar/filtar/bolster etc. som tillhör SBM.
Fullständiga bokningsvillkor: Du kan avboka dig fram till och med 14 dagar innan kursstart. Du får då tillbaka den summa du betalat in minus en administrativ avgift på 185:-. Därefter kan din plats ges till tredje part men ej återbetalas (nytt kvitto skrivs ej). I den osannolika händelsen att Service By Magie skulle ställa in återbetalas hela summan.

Later Event: September 7
Workshop: Yin Yoga i vardagen