Nymåne Skorpionen November 18, 2017

Välkommen att möta dina rädslor! Välkommen att lära dig nya nivåer av att sätta och hålla gränser, att stå på dig och våga tala din sanning. Prövningarna är starka och närvarande nu. Kommer du vackla?

Artwork av Mariella Larsson @artbymariella

Artwork av Mariella Larsson @artbymariella

Jag tänkte ge ett tydligt exempel från min egna vecka. Jag har blivit ifrågasatt och utmanad av Universum och patriarkatet på olika vis. Ni som följer Nymåne-brevet vet att jag med den här nymånen launchar första steget i Visionen om en Yoga och Healingverksamhet för Kvinnor och barn. Med andra ord står jag naken, öppnad och blottad mitt i Patriarkatet och ber om en plats för Den Gudomliga Feminina energin; en plats för Kvinnan; en plats för Barnet; en plats för att bli hörd. För att den platsen ska infinna sig behöver något annat flytta på sig, något som tjänat sitt syfte behöver falla till marken och komposteras likt lönnens höstlöv utanför fönstret. Eftersom vi dessutom befinner oss i en tid av Återuppståendelse av Den Gudomliga Feminina Rösten och Energin ber den stora Gudinnan om att det är en patriarkalisk form som behöver dö ut. 

Detta har jag alltså mött i kroppsligt uttryck- genom människorna som representerar den patriarkaliska formen och genom strukturer och system. Var uppmärksam! för detta kan visa sig överallt, det är inte nödvändigtvis enbart Babylons system det handlar om, nej jag möter det ofta i just Yoga-kretsar. Och nu har Universum presenterat flera tillfällen för mig att öva på att Tala min Sanning; att Hålla Boundaries och att uttrycka vem jag är/vad jag gör för att inte bli överkörd och att Våga inte bara släppa det som inte är rätt för mig men att VÅGA VETA VAD som är rätt och därmed var mitt fokus ligger.

Tex har jag fått säga och göra saker som:

- "jag undervisar Yoga på mitt sätt"

- lyssna till "mitt sätt är det enda rätta för därigenom når du Sanningen"-prat och bara låta det rinna av mig och hålla space för samtalet

- fått höra: "din konst tilltalar inte mig, den är inte bra" och inte låta mig påverkas

- fått höra: "har han inte rätt stort huvud" (om min 1-åring) och inte ta det personligt  

- presentera Yogan som ett helande verktyg, oberoende av form men ändå påpeka att jag representerar Kvinnorna och Barnen, en mjuk lätt lekande och kärleksfull, kravlös yoga

- hitta sätt och vägar att mötas i våra respektive transformationer

Jag är tacksam för möjligheterna att ständigt utvecklas och förfina min närvaro, existens och medvetenhet. Jag är tacksam för att ljuset i mitt hjärta lyser så starkt. OM NAMAH SHIVAYA.

/Magdalena Etzalitzin Chandrakaí

Vill du också veta hur energierna påverkar dig varje månad? Sig up på mitt Nymåne-brev: