Still the mind - a journey of nature’s wisdom (poetry)

Still the mind - a journey of nature’s wisdom (poetry)

“As I write this, I sit by the sacred fire on our land. The sky cleared up after a heavy rain, the breeze moves the ash trees and birds are slowly singing their post-rain songs. I am deeply grateful for this sacred space and for the fire that holds my meditation. It is time to burn and process. Integrate wisdoms. 

Some time ago, I did something I’ve said for years that I would never do. …”

READ MORE

Read More

Jag borde ha sagt något.

Jag borde ha sagt något.

Hur många har inte tänkt den tanken ett otal gånger under sitt liv?

Men varför säger vi inte något? Varför står man inte upp för sig själv, uttrycker sin åsikt eller känsla eller fundering eller perspektiv ? utan istället hamnar med en klump i halsen, som flyttar sig ner till hjärtat för att sedan lägga sig gott fast i de tre lägre chakrana av kroppen och helt enkelt försvaga ens självförtroende, styrka och röst.

Read More

Det börjar bli dags att prata pengar

Det börjar bli dags att prata pengar

Alternativ rubrik: "vad gör du på riktigt då?" Det klassiska citatet från sällskapsresan tror jag många av mina kollegor inom "alternativterapier" och yoga känner igen sig i. Det är faktiskt förvånansvärt ofta jag möter människor med den reaktionen när jag berättar vad jag gör. Saker som "oj kan du försörja dig på det? Det är ju erhm  fantastiskt!" kommer ohämmat som respons när jag berättar om mitt arbete.  

Till saken hör väl att allt är relativt. Jag har ingen aning om vad du anser det innebär "att försörja sig" och troligen har vi ganska skilda mått på vad som behövs för att få vardagen att gå runt och livet att kännas glädjefyllt. Jag har tex..LÄS MER

Read More

Energivindar i april 2017 & konsten av icke-görandet

Energivindar i april 2017 & konsten av icke-görandet

Häromkvällen filosoferade jag högt om att ständigt balansera konsten av icke-görandet i livets alla cykler. Något som påverkar min personliga utveckling starkt. Min man påpekade att jag borde skriva ner vad jag sagt. Och dela med mig. Här är ett försök att återskapa det som channelades genom mig. Det blev även sammanvävt med energierna vi befinner oss i nu i april 2017. Hoppas det finner dig väl och på något vis kan ge dig något på din väg. I tacksamhet, Magdalena  

Read More