Nymåneprognos Oxen 15 maj 2018

Den här nymånen är både stark och viktig för mig personligen likväl som på det kollektiva planet. Därför väljer jag att dela Nymåne-brevet även till er som inte prenumererar. Vill du bli prenumerant på mina energiprognoser, fyll i formuläret nedan. 

Häromdagen hörde jag mig själv säga "Jag måste våga mindre och safea mer!"

Så fick jag stanna upp ett par andetag; hur menade jag nu?

Jag har alltid varit en person som kör på framåt och låter intuitionen/känslan/situationen guida mig. De senaste 10 åren har detta ökat lavinartat och jag har låtit mig följa flödet och hjärtats röst. När jag hamnat på en väg som varit fel för mig har det alltid märkts väldigt tydligt -ända sedan jag var liten - och jag har på olika vis blivit tvungen att vända om, ta en annan väg eller avbryta. Detta har med tiden lärt mig att alltmer sällan hamna på fel vägar. Det har också skapat mersmak i att våga. Våga kasta sig ut i det okända, våga göra sånt som andra anser riskfyllt och våga göra något helt eget som oftast är emot strömmen. Det har tett sig i saker som att åka till andra sidan jordklotet helt ensam både en och tre gånger; att tacka nej till fasta anställningar ett otal gånger; att sluta på jobb jag inte trivs med; att flytta; att stå helt utan inkomst eller tak över huvudet igen och igen... med andra ord att släppa taget om saker och situationer som lätt kan få sinnet att tro att man är beroende av dem för överlevnad.

Genom dessa lärdomar har jag också märkt hur, sakta men säkert, umgänget och relationerna runt mig ändras och byts ut till mer likasinnade och sundare sådana. Det är såklart svårt här i Sverige, förändring går långsamt, men till skillnad mot när jag kom hit för några år sedan ser jag nu ljus, möjlighet, förändringen och början till gemenskapen.

Förändring är min grej helt enkelt. Att transformeras genom att släppa taget och våga in i något nytt till den grad att jag nästan knarkade det ett tag. Vissa rädda personer anklagade mig för att fly men så var sällan fallet. Jag lärde mig alltid något och jag fortsätter att göra det.

Idag förändras och reser jag genom transformationer även på andra sätt och visdomarna ha jag med mig. För att våga gå in mer i stabilitet för några år sedan fick jag luta mig mot dessa förändringens lärdomar. Och nu krävs ytterligare en satsning från mig; att lära mig än mer om stillheten, att våga ta emot och våga play it safe utan att saker för den skull blir tråkiga eller enformiga eller något annat som sinnet vill inbilla mig.

De flesta skulle nog inte säga så: "jag behöver safea lite mer och våga riskera lite mindre". De flesta behöver nog ett mantra som är helt tvärtom. I alla fall märker jag det hos många av mina kunder, klienter, vänner och familj. Det är också just därför man kommer till mig, mina klasser, resor och konsultationer; för att lära sig att våga och för att få en rejäl skjuts in i transformationen.
Jag håller dig i handen.

Så i den här nymånen när Oxen tar oss genom en reflektionsresa i vår materiella värld och vårt kroppsliga boende och Uranus piskar oss i baken för att skapa förändring och revolution, då står jag här och håller dig i handen. Och tillsammans släpper vi taget om de föreställningar och rädslor vi har kring trygghet, oavsett om det handlar om att våga det okända eller, som för min del, våga skala av och låta roten gå djupare ner. Du är välkommen till Yin & Drum Journey på tisdag där vi förkroppsligar den här transformationen tillsammans. (Det finns två platser kvar.)

Kanske vet du redan vad jag pratar om? Vad är det som triggas i ditt rotchakra den här nymånen? Vad är det du skapar av ren kärlek och varför skapas inte allt ur den kärleken? Vad ska du göra eller, kanske snarare, vad ska du inte göra resten av ditt liv?

Häng på för nu åker vi!

Ometeotl

Magdalena Etzalitzin Chandrakaí