Energiprognos: Fullmåne i Vågen 21 mars 2019

Energiprognos för mars fullmåne 2019

Våren är på intåg med buller och brak: vårdagjämningen kommer samma dag som solen går in i vädurens tecken och fullmånen följer strax efter in i vågen. Vi har den blötaste mars sedan mitten på 1800-talet enligt vissa rapporter. Vi behöver både fylla på våra egna och Moder Jords vätske- (kärleks-) depåer och samtidigt släppa på FLÖDET.

Följer du energiprognoserna kanske du kan se den röda tråden. Hur vi varje ny cykel får möjlighet att arbeta med något, förfina något hos oss själva för att sedan förlösa det i en förkroppsligad livsdans när fullmånen kommer. Förra mån-aden talade jag om energi som genererar energi. Sökandet efter vår viljekraft. Denna måne kräver att du känner din vilja väl. Tillsammans med ramarna du skapade vid nymånen tar vi radikala steg framåt i vår utveckling och i vårt skapande.

Tala klarspråk

Nymånen har under de senaste två veckorna visat tydligt var vi behöver sätta ramar, var vi behöver vara mer direkta i våra handlingar och kanske till och med ta ett steg tillbaka; rama in och begränsa ytterligare för att kunna behålla stabilitet och trygghet. Så att vi kan fortsätta växa i en balanserad takt.

Merkurius bakåtbana genom fisken gör att saker och situationer verkar än mer otydliga. Rent av suddiga ibland. Samtalen och i synnerhet relationer sätts på sin spets:

Är du Sann mot dig själv?

Behöver du tala din Sanning med ännu starkare röst i dina relationer?

För att förstå hur vi vill ha våra relationer, hur vi ska möta och vill bli mötta behöver vi först veta vad vi vill. Utifrån viljan kan vi söka efter de ramverk som behövs för att leda oss till rätt handlingar.


Relationernas sanna samverkan

Var och en behöver ta ansvar för sin egen vilja, att dyka upp för sig själv och att skapa tydlighet. Då kan vi mötas i relationerna. Eftersom vi nu lever i den Gyllene Tidsåldern är vi i rask takt på väg mot genuin Oneness (återigen). Dit kan vi bara nå genom att lova oss själva att ständigt arbeta med Jaget- fortsätta utvecklas- och vara tydlig med vad det är vi vill, gentemot oss själva och varandra. När vi visar tydligt vad det är vi vill i tal, vision och handling möter vi andra på vår väg som är på väg åt samma håll.

Det svåra nu blir att lära sig samarbeta. På riktigt. Inte på något flummigt vis och inte utifrån EN persons regelverk. Utan just utifrån att vi vet vad vi vill och kan uttrycka det. I goda relationer blir jag hörd, sedd, och mött med respekt i det jag uttrycker. Min röst är viktig.

Annars behöver jag ta mig ur relationen/sammanhanget.

Detta gäller så klart alla typer av relationer även de med kollegor, chefer eller andra självutnämnda auktoriteter. När vi väljer att leva i sunda relationer, med människor som resonerar med vår sanning, kan både vi och världen leva i mer ljus och kärlek.

Det är viktigt att komma ihåg att det är inte enbart upp till en person i en relation utan båda. Att prioritera varandra genom handlingar, att lyssna på varann och ge varandra plats.

IMG_7389.PNG

Reflektion:

Vad behöver du i en relation?

Vad behöver du i alla sunda relationer som en röd tråd?

Vad behöver du särskilt i intima relationer?

Ser det ut så nu?

Skriv ner svaren på ett papper. Börja varje mening med "jag behöver...."

Fullmåne-Meditation

Lyssna på den här gratis Dharma Meditationen i lugn och ro. (Ca 10 minuter). Ligg gärna ner med slutna ögon under tiden.

Efter vilan. Fråga dig själv vad du kan göra IDAG för att tillgodose dina behov.

Bryt ner det. Lista upp handlingarna.

Från stora handlingar till mindre, så att du kan ta första steget idag. Och nå dit du vill i relationen med dig själv och andra.

Det är gjort!

Vill du lära dig mer om hur just du kan arbeta med och följa energiernas flöde i ditt liv för att skapa mer kreativitet, flöde, kärlek och glädje? Hör av dig för Personlig Vägledning, online eller fysiskt möte. magdalena@bymagie.com

I kärlek och tacksamhet,

Magdalena Etzalitzin Chandrakaí

Följ mina energiprognoser varje ny-och fullmåne genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev!